Piackutatás

Kedves Érdeklődők!

A jövő év májusában szeretnék túrát szervezni a pilisi len hazájába, a Pilisszentiván környéki hegyekbe. A növényke Magyarország egyik botanikai büszkesége, csak azon a néhány hektáron találhatók egyedei az egész világon. Érthetően nagyon szigorúan védik és a termőhely csak vezetővel látogatható - értelem szerűen limitált nézőszámmal. Én szeretnék egy május 20-ai időpontot lefoglalni, de előtte tudnom kell, hogy lesz-e legalább 20 ember aki részt venne a programon. (10-13 óra között főleg a környék növénytani érdekességeivel ismerkednénk, a túra második részében megkukkantanánk az Ördögoltárt, a Csabai-gombát valamint felmennénk a Dévényi Antal kilátóba.) A költségek tekintetében jelenleg egy dolog biztos, a szakvezetés díja 600 és 800 forint között lesz. Az utazást lehetőség szerint külön busszal tervezem ennek ára azonban nyilván függ a jelentkezések számától.

Egyelőre elkötelezettség nélkül szeretném tudni ki érdeklődik a dolog iránt! Aki tehát úgy érzi, hogy szívesen részt venne egy ilyen túrán az jelezze nekem a kovacsbalazsster@gmail.com elektronikus levélcímen!

Kovács Balázs

Érdeklődők:

Hancsák Károly, Milos István (+1 fő ?), Apjok Gábor, Kocsis Mária, Faragó Andrea, Papp Magdolna, Török Katalin + 2 fő, Süliné Németh Edit, Süli Bence, Pálhegyi Zoltán, Szögi László, Szögi Lászlóné

sfy39587f04