Jelentkezőket várunk induló tanfolyamainkra! Új információk!

A 2017. év I. negyedévében a CSMTSZ 4 tanfolyam indítását tervezte.

Az eddigi jelentkezések alapján: gyalogos  túravezetői és jelzésfestő-vezetői tanfolyamra volt jelentkező.

A kezdés feltételét jelentő 10 fő megléte a gyalogos túravezetői tanfolyamnál már biztosan megvan és - mivel jelzésfestőkre komoly igény van az elkovetkező években - ha az MTSZ engedélyt megkapjuk a jelzésfestő vezetői tanfolyamot is elindítjuk akár a 10 fős létszám alatt is. De azért változatlanul várjuk a további érdeklődők jelentkezését!

Amit már most is szinte biztos, hogy a vizsga várható ideje 2017. május/június. Az elméleti oktatás, illetve konzultáció tervezett időpontjai péntek délutánonként lesznek - minden bizonnyal Szegeden. Az elméleti oktatáson kívül legalább 5 napnyi kötelező terepi gyakorlat illetve gyakorlótúra is lesz.

A túravezetői tanfolyammal kapcsolatos részleteket a csatolmányban olvashattok. Az első elméleti foglalkozások és az első 2 gyakorló túra a jelzésfetőknek is ezzel azonos lesz.

Jelentkezéseteket a toboz@csmtsz.hu illetve a kovacsbalazsster@gmail.com címekre küldhetitek. Kérésre minden érdeklődőnek részletes tájékoztatással szolgálok a tanfolyamok tartalmáról és várható menetéről.

Kovács Balázs

 

Érdeklődők/gyalogos túravezetői tanfolyam: Ungi László, Gál Szabolcs,               Pál-Tumó Mária, Bérczy Balázs, Veszelovszkyné Tembel Hajnalka, Rácz Sándor, Rácz Róbert, Kozma Eszter, Bánfi Csaba, Kocsis Mária, Lebák Gábor, Kristó Anna, Tasi Zsolt, Tót Zoltán, Vörös Éva, Vári Beáta, Orbán Kornélia, Rója István

Jelzésfestő vezetői tanfolyam: Soós Eszter, Solymos Gábor, Szűcs Diána, Szász Anzelm, Tasi Zsolt

CsatolmányMéret
A 2017.doc51 KB
sfy39587f04