Megérkeztek!

Megérkeztek a CSMTSZ két közkedvelt túramozgalmának az "Alföldi Kéktúra Csongrád megyei szakasza" és a "Dorogtól-Nógrádig az Országos Kéktúra útvonala mentén" új jelvényei.

  

A jelvényeket a két túramozgalom új és régi teljesítői is megvásárolhatják.

Általános térítési díj:
2500 Ft / db
Kedvezményes térítési díjak:
MTSZ tagoknak*: 2000 Ft / db, 
CSMTSZ tagoknak: 1700 Ft / db

*: MTSZ tagegyesületek tagjai, illetve MTSZ TeKa kártyabirtokosok. 

Az új teljesítők számára (akiknek a teljesítését még nem ismerte el a CSMTSZ) a túramozgalmak teljesítésének igazolása nem változott. Az továbbra is az eredeti igazolófüzettel történik, azaz fotó, fénymásolat benyújtására nincs lehetőség!

A régebbi teljesítőknek (akiknek a teljesítését elismerte a CSMTSZ és már megkapták a korábbi jelvényt, vagy utóbb a kitűzőt) nem kell újra beküldeni a füzetet! Számukra elég a CSMTSZ által a teljesítés elismerésére kiállított dokumentum másolata, vagy ha ez esetleg elveszett, akkor a CSMTSZ által az igazolófüzetben elhelyezett elismerő bejegyzés fénymásolata, fotója, illetve végső esetben az elismerés tényére vonatkozó adatok megküldése a CSMTSZ Minősítési Bizottságának.

Az igazoló füzetek beküldése:
Postázás esetén kérjük, hogy ajánlott küldeményként a CSMTSZ postafiók címére küldjék: 6701. Szeged, Pf. 548. Így 100%-os biztonsággal megelőzhető a füzet elkallódása.
Természetesen továbbra is van lehetőség a füzetek személyes benyújtására a fogadóóráinkon  a Szeged, Tábor utca 7b. alatti irodánkban szerdánként 18 és 20 óra között

A fizetés módja:  történhet CSMTSZ bankszámlájára (Budapest Bank 10102842-44233400-01004009) történő átutalással, illetve készpénzzel pénztári órákon (szerda 18:00-19:00), a CSMTSZ hivatali helyiségében (6722. Szeged, Tábor u. 7/b.)

sfy39587f04